avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Schimbare card de sănătate
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Schimbare card de sănătate

Buna ziua! Eu și soțul meu ne-am schimbat recent domiciliul, in Municipiul București, este neapărata nevoie sa schimbam și cardurile de sănătate, la casa de asigurări din București? Țin să menționez că eu inca am cardul de sănătate pe numele vechi și l-am putut folosi pentru analize, investigații medicale, chiar daca pe buletin am numele după căsătorie și pe cardul de sănătate numele de dinainte de căsătorie. Mulțumim!

Alte discuții în legătură

Schimbare nume in actul de proprietate ana jordan ana jordan Buna ziua, Detin un teren pe numele meu de dinainte de casatorie. Intre timp sotul meu a decedat dar eu am mentinut numele lui. Trebuie sa trec terenul pe ... (vezi toată discuția)
Salut-carte de identitate dumitrumarius dumitrumarius Salut ma intimpin de cateva zile cu o problema.am fost casatorita 2 ani si am 1 luna de cand a divortat si parintii mei sunt pleca-ti in strainatate si acum eu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil dara25 dara25 Buna seara, as avea nevoie de o informatie. In cateva luni o sa imi depun dosarul pentru indemnizatia de crestere a copilului. Domiciliul il am in bucuresti, ... (vezi toată discuția)