avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1139 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Portal prelucrare date
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Portal prelucrare date

Buna ziua,

Pentru realizarea unui serviciu de prelucrare a datelor prin modele de prelucrare personalizate functie de nevoile clientului este pretabil cod caen COD CAEN 6311 PRELUCRAREA DATELOR, ADMINISTRAREA PAGINILOR WEB SI ACTIVITATI CONEXE
Datele pot fi atat date scriptice( tabelare, liste, html), cat si date grafice( puncte, linii, poligoane)
Produsul are la baza date furnizate de clienti.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Carmen Matei , Avocat 13:50, 11 Iulie 2018
Buna ziua! Din punctul meu de vedere, codul 6311 este pretabil pentru activitatea ce doriti sa o efectuati, cu atat mai mult cu cat include prelucrarea datelor furnizate de catre clienti. Cu toate acestea, consider ca in functie de alte activitati ce le poate solicita clientul Dvs in legatura cu activitatile de servicii informatice pot fi necesare si autorizarea unor obiecte secundare de activitate specifice. O zi frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa cu cod caen 6311 ioana.diana.cristea ioana.diana.cristea buna ziua, am un pfa cu codul caen 6311. unde pot gasi detaliat ce tipuri de servicii pot sa prestez? ma intereseaza mai ales daca pot presta servicii de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! am o societate cu cod caen 6311 . pot livra unui ... eugen.petica eugen.petica Buna ziua ! Am o societate cu cod CAEN 6311 . Pot livra unui client si echipamentele necesare pentru gazduire pagina web ? Cod CAEN 6311 Prelucrarea ... (vezi toată discuția)
Pentru gazduire siteuri merge si codul caen 4971 (de tip reseller) JhonnyB JhonnyB Buna ziua am infiinatat o noua firma cu activitate unui magazin online cu codul caen 4971. Am in statut si codul caen 6311 , dar nu este in ... (vezi toată discuția)