avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot beneficia din nou de indemnizatie?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot beneficia din nou de indemnizatie?

Buna ziua. Copilul meu e nascut pe 1 Martie 2017. In 14 Mai 2018 m.am angajat la o alta firma (nu am revenit la locul de munca anterior). Sunt in perioada de proba de 3 luni (contract pe per nedeterminata). M.au anuntat ca nu.mi vor continua contractul la sf perioadei de proba, din cauza concediilor medicale luate pt copii (am 2). Am inteles ca pot face acest lucru desi beneficiez de stimulent de insertie. Intrebarea mea este: pt depune din nou dosarul pt indemnizatie? Daca tot raman fara servici...macar sa i.au din nou indemnizatie... multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:03, 12 Iulie 2018
Puteti reveni din nou in CCC.

Acordarea indemnizației pentru creșterea copilului sau, după caz, a stimulentului de inserție se face la cererea scrisă a persoanei îndreptățite, ori de câte ori aceasta solicită, cu respectarea condițiilor prevăzute de OUG 111/2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatii nou-nascuti tysy tysy Buna ziua,am autorizatie PFA din 14 iulie 2011,am divortat si astept sa nasc din zi in zi.Va rog sa-mi spuneti de ce indemnizatii pt copil pot beneficia si ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie pana la varsta de 3 ani a copilului iolanda15 iolanda15 Buna seara! Va rog sa-mi spuneti, daca fetita mea implineste 2 ani pe 7 octombrie 2014 si eu ma intorc la serviciu cu 62 zile mai devreme, respectiv pe 5 ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie andreea_niculae andreea_niculae buna ziua. avand in vedere ca nu raspunde nimeni la telefonul APISMB intreb aici. 1) se poate beneficia de stimulent insertie in perioada de concediu de ... (vezi toată discuția)