avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Penal

Buna ziua eu sa trec direct la subiect am 3 dosare penale pentru consucere pe drumurile publice a unui autoturism cu numerele provizorii expirate bun 1 dosar sa incheiat iar a 3 faptA sa intamplat in decursul celui de-al doilea dosar ulterior sa incheiat si cel de al doilea cu nup intrebarea este la al treilea care astept sa sa termine de 2 ani ma inchid sau pot scapa doar cu suspendare tinand cont ca la al 3 dosar nu mai aveam dovada inlocuitoare si mau bagat si la coducere de autoturism cu dovada expirata nu am facut accident nu am antecedente penale nu eram baut care sunt sansele sa fac puscarie multumesc
Nu inteleg exact situatia de fapt, cele 3 infractiuni sunt concurente?
Bună ziua!
Dacă primul dosar s-a încheiat, care a fost soluţia? În cel de-al doilea aţi primit renunţarea la urmărirea penală, înţeleg. Soluţia celui de-al treilea depinde de soluţia din primul dosar. Nu pot spune care poate fi că nu aţi dat detalii clare şi suficiente!

Primul dosar sa incheiat la 2 3 luni dupa ce mi-am recuperat permisul mau prins a 2 oara cu o alta masina inainte sa se incheie al 2 dosar mau prins iar sa incheiat si al 2 si acum mai e doar ultimul al 3 primele 2 am primit nup si munca in folosul comunitatii plus cheltueli de judecata
Ca sa fie mai simplu primul si al doilea sau incheiat cu nup dar inainte sa se incheie al 2 mau prins a 3 oara dupa mia venit decizia la nush 2 luni ca am primit nup in al 2 dosar

cristocenul a scris:

Primul dosar sa incheiat la 2 3 luni dupa ce mi-am recuperat permisul mau prins a 2 oara cu o alta masina inainte sa se incheie al 2 dosar mau prins iar sa incheiat si al 2 si acum mai e doar ultimul al 3 primele 2 am primit nup si munca in folosul comunitatii plus cheltueli de judecata

In al treilea dosar, in cel mai rau caz, puteti primi o pedeapsa cu suspendare.

Alte discuții în legătură

Bautura la volan valydaniel valydaniel buna seara acum ceva timp mau prins baut la volan cu o alcoolemie de 0,45 in aerul expirat ,probele biologice leam refuzat.Ma chemat la procuratura si acuma am ... (vezi toată discuția)
Art 85/1 codul rutier dan781 dan781 Azi am patit-o..... Am citit mai multe discutii despre art.85 al.1 dar deoarece am patit-o azi iar codul rutier se tot schimba,as dori un raspuns de la cineva ... (vezi toată discuția)
Conducere cu permis suspendat + numere provizorii expirate, fara antecedente penale !!! p1xel p1xel acum 2 saptamani am avut un accident si am fost retinut cu carnetul de conducere suspendat si cu numerele provizorii expirate... motivul pentru care am ales sa ... (vezi toată discuția)