avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... ILEGAL Taxa sustinere diploma/disertatie
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

ILEGAL Taxa sustinere diploma/disertatie

Buna seara,

Am o intrebare a unei verisoare care este la facultate cu taxa si urmeaza sa sustina prezentarea licentei.
Facultatea are afisate informatiile cu privire la taxe, printre care si cea de sustinere a licentei/disertatiei.
Nu cumva, aceasta taxa, este abuziva/ilegala, atata timp cat se plateste o taxa de scolarizare ? Eu consider ca este o taxa nejustificata.

Cred ca aceasta chestiune ar ajuta multi studenti/masteranzi.

Ar fi util de precizat niste articole prin care se arata este legala/ilegala o asemenea taxa.

Singura chestie pe care am vazut-o pe internet este legat de ARACIS [ link extern ] .
Ultima modificare: Miercuri, 11 Iulie 2018
Irina_sebea, utilizator

Alte discuții în legătură

Concurs inm ADINA-MARIA ADINA-MARIA Buna seara. Am absolvit Facultatea de Drept si Administratie Publica, forma ID in 2009 din cadrul Univ.Spiru Haret. Mi-am depus dosarul pentru concursul de la ... (vezi toată discuția)
Ce presupune masterul in cariera judiciara? sbdcl sbdcl ce presupune masterul in cariera judiciara mai exact?mersi (vezi toată discuția)
Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)