avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Buna ziua!
Sunt la a doua căsătorie cu un om ce la inceput părea perfect. Din prima căsătorie am un băiețel care locuiește cu mine, iar din a doua o fetita de un an. Problemele au început cand am nascut, soțul meu azi un pic, maine mai mult, a ajuns sa nu imi mai suporte băiețelul, il cearta, ii vorbeste urat, iar ce ma termina este faptul că nu îl lasa sa se apropie de fata. De fiecare data iese cearta intre noi pentru ca mie nu imi convin aceste lucruri si normal ca iau apărarea băiatului. De fiecare data ma amenința că divorteaza si imi ia fata si nu o voi mai vedea, ca nici un judecător nu imi da mie fata având în vedere că am mai fost căsătorită, ca el are relații si o situație mai bună decât a mea. El se bazează mult pe firma care o are, o afacere de care se ocupa mama lui și datorită acestei afaceri si a facut multe cunoștințe, prietene avocate si judecatoare din oraș. Situația familiei lui nu este cu mult mai bună decât a mea, dar el se bazează mult si pe acest lucru. El este angajat in acest moment, eu sunt in concediu de creștere a copilului, iar de meserie sunt învățătoare . Intrebarea mea este următoarea, in cazul in care se ajunge la divort risc sa mi pierd fetita? Faptul ca am mai fost căsătorită este un motiv? Ce șanse am ? Eu inca imi alaptez copilul, sunt dedicata total familiei mele, doar ca el nu poate lasa de la el si sa mi accepte copilul, copil pe care pana sa se nască fetita se comporta cu el ca si cum ar fi fost al lui. Va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 11 Iulie 2018
Dianamica11, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 01:19, 12 Iulie 2018
Buna seara!
Nu are nicio relevanta, in cazul unui divort, ca ati mai fost casatorita. Fetita este mica si sunt toate sansele sa ramana cu dumneavoastra, dar cu o custodie comuna. Important este sa aveti conditii decente de trai, adica locuinta curata, sa aveti o relatie f.buna cu copilul, nu ceea ce incearca sotul sa ca induca doar ca sa va intimideze.
Cautati sa fiti o mama buna pt.copiii dumneavoastra ca asta este important!
O seara buna!
Multumesc mult!
Sunt conștientă de faptul că încearcă să mă intimideze, condiții bune am, un serviciu stabil am, mai mult meseria mea imi permite sa petrec mult timp lângă copii. El mi a spus, ca soție, gospodina, mama nu are ce sa mi reproșeze, doar ca exista copilul meu ca sa zic asa....Faptul că el nu permite o relație între cei doi copilași este un plus pentru mine nu?
Eu incerc pe cat posibil sa nu se ajungă la divort.
Aveti prima șansă la proces si daca va judecati bine veti castiga.
Multumesc!
Asta este frica mea, ca nu va fi judecat corect. Este un oras mic, doamna avocat pe care se bazează el face multe măgarii. Sa mi angajez avocat nici nu as sti pe cine, in cine sa am incredere, s au auzit multe despre dumneaei.
Multumesc!
Asta este frica mea, ca nu va fi judecat corect. Este un oras mic, doamna avocat pe care se bazează el face multe măgarii. Sa mi angajez avocat nici nu as sti pe cine, in cine sa am incredere, s au auzit multe despre dumneaei.

Alte discuții în legătură

Marire program vizita minor corne_daria corne_daria buna seara.va rog sa imi acordati ajutorul cu sfaturi daca este posibil.am divortat in urma cu 8luni,iar fetita care atunci avea 9 luni mi-a fost incredintata ... (vezi toată discuția)
Ordin presedintial incredintare minor..urgent!!! runway runway Buna ziua, Am o problema mai ciudata. Sotul meu a intentat divort si a plecat de acasa cu fetita de 1 an si 3 luni. A profitat ca eu eram in oras , am ... (vezi toată discuția)