avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensii ministrul de interne
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensii ministrul de interne

-am o vechime cumulata de 21 ani,7 luni ,6 zile pensie recalculata 1143 lei,se mentine in plata 1229 lei. activitate.1,8 luni miner subteran materiale radioactive,1988-2001,subofiter politie,(4 ani sef post politie) -2001 pensionat medical grad II invaliditate-pensie recalculata 1443 se mentine in plata 1229 lei.INTREBARE -este corect calculul pensiei,intrucat cunosc persoane care au desfasurat activitatea in condiitii smilare si au o pensiie cu mault mai mare ? V a multumesc !

Alte discuții în legătură

Pensie m.a.i bi23 bi23 Pensionar medical militar din anul 2001,gr.2. La data pensionarii in 2001,vechimea luata in calcul prin DECIZIE 21 ani,7 luni,6 zile, -politist,11 ani,6 ... (vezi toată discuția)
Calcul pensie Justitiarul711 Justitiarul711 Pensionar miner, iesit la pensie in anul 2002, la ultima decizie primita in 2014 figureaza pe decizie cu stagiul de cotizare realizat de 39 ani, 1 luna si 9 ... (vezi toată discuția)
Stabilire varsta pensionare in 2013 WriTor WriTor Va salut cu toata stima.Numele meu este O.Marcel si doresc sa aflu care este varsta mea de pensionare prin prisma noilor modificari legislative.Pentru inceput ... (vezi toată discuția)