Pensionar medical militar din anul 2001,gr.2.
La data pensionarii in 2001,vechimea luata in calcul prin DECIZIE 21 ani,7 luni,6 zile,
-politist,11 ani,6 luni,20 zile,
-1 an ,8 luni ,20 zile grupa 1,conditii speciale,minerit uraniu
-1,4 luni stagiul militar
Din anul 2001 pensionar medical militar.In prezent inacasez o pensie lunara de 1303 lei cu indexarea de 4,6 %,din ianuarie 2020.Va rog sa-mi comunicati daca in situatia mentionata a subsemnatului,este oportun sa deschid o actiune civila pentru marirea cuantumului pensiei,intrucat persoane in situatii similare incaseaza venituri duble si peste.Toate demersurile facute de catre mine la casa de pensii a M.A.I. au primit raspunsuri fara inteles si de catre o persoana calificata in domeniul juridic.De retiunut este ca pe parcursul activitatii in M.A.I ,jumatate din activitate am fost sef post de politie,Ori in situatii similare functiile detinute pe perioaada exercitarii activitatii de politist ,au primit un spor in cuantumul pensiei.Mentionez ca pensia militara medicala este cu revizuire in fiecare an.Va multumesc.
Pensie militara
silviulica
In data de 16.09.2009 am fost declarat inapt serviciul in politie si incadrat in gradul III de invaliditate iar in decizia medicala se specifica ca boala ... (vezi toată discuția)