avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Fondul scolii condionat
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Fondul scolii condionat

Buna ziua,fiica mea a intrat la liceul de arte plastice.Dorind sa duc fisa de transfer pt aprobare la scoala unde a studiat fetita,am fost atentionata si prin sms sa platesc fondul scolii restanta (200lei)si "donatia" la scoala,de 900 lei,obligatoriu.Va rog frumos sa imi spuneti ,este legal?Imi pot conditiona semanarea fisei de transfer?
Cu respect,
Cristina

Alte discuții în legătură

Fondul scolii este obligatoriu? Cricri27 Cricri27 Buna ziua,fiica mea a intrat la liceul de arte plastice.Dorind sa duc fisa de transfer pt aprobare la scoala unde a studiat fetita,am fost atentionata si prin ... (vezi toată discuția)
Transfer scolar elenasimpalean elenasimpalean Buna ziua , sunt mama unei fetite de 15 ani (cl. IX) si doresc sa o transfer de la scoala unde este acum deoarece ea a facut gradinita si clasele I - VIII la ... (vezi toată discuția)
Obligati sa donam la scoala paralela2015 paralela2015 Buna ziua, Fiica mea este eleva intr-o scoala unde, in fiecare an scolar, suntem obligati sa donam 400 lei, daca avem un singur copil inscris in acea scoala ... (vezi toată discuția)