avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Poți intra din șomaj in prenatal
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Poți intra din șomaj in prenatal

Buna ziua, as dori și eu sa știu dacă din șomaj pot intra in prenatal, sau dacă pot lua prenatal , Sunt însărcinată in 5 luni ,am terminat liceul pe 25 Mai , maine vreau sa bag Șomajul si nu știu dacă voi intra in prenatal, voi naște in Noiembrie și nu o sa mai figurez ca eleva ,doctora mea a spus ca voi lua prenatal pentru ca am rămas însărcinată in timpul liceului, vreau un răspuns urgent, va mulțumesc !
Ultima modificare: Joi, 12 Iulie 2018
Larisa0206, utilizator

Alte discuții în legătură

Viitoare mamica miki_mariana miki_mariana Buna ziua.momentan sunt in somaj din decembrie in luna asta mai bine zis saptamana ce vine o sa intru in prenatal,intrebarile sunt asa: 1pe luna lui ... (vezi toată discuția)
Cum fac in acest caz? hopeless1 hopeless1 situatia acum sta cam asa: __angajatorul m-a tot amanat sa ma bage in somaj si nu a mai facut-o __intre timp eu din 5 pana in 31octombrie am intrat in ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal katy052 katy052 Am terminat liceul anul acesta, cu bacalaureatul luat in sesiunea iunie-iulie. Momentan sunt in somaj, iar din 15 noiembrie intru in 7 luni de sarcina si am ... (vezi toată discuția)