avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Decontare deplasare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Decontare deplasare

Buna ziua. As avea o nelămurire în privința decontării unor deplasări pe perioada examenelor de bacalaureat într-o altă localitate. Dat fiind faptul că am fost delegată pt a participa că membru în cadrul comisiei de bac și neavând mașina proprie a trebuit să mă deplasez cu mașina pe care o folosesc de fapt dar care este proprietatea mamei mele care nu o folosește pt că nu are permis. Am înțeles de la d-na contabil că nu se pot deconta drumurile dacă mașina nu este pe numele meu chiar daca am ordin de deplasare și bonurile de motorină aferente deplasării. Întrebarea mea este acum ce pot face pt a numane cu aceasta gaura in buget care este una destul de semnificativă. Vă multumesc

Alte discuții în legătură

Decontari 14 14 am si eu o problema urgenta va rog mult.....seful meu a plecat in strainatate in delegatie si a cerut la plecare 100 euro. Cum firma nu are cont in valuta a ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat auto ong mihaelahory mihaelahory Buna ziua,daca am un ong si folosesc masina personala, se poate deconta benzina?Trebuie facut ceva contract de inchiriere masina, inregistrat ..unde?Daca se ... (vezi toată discuția)
Decontare bon benzina la asociatie de proprietari inat inat Pentru plata utilitatilor administratorul asociatiei de proprietari a folosit autoturismul propriu iar la sfarsitul lunii a prezentat spre decontare un bon de ... (vezi toată discuția)