avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Calatorie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Calatorie

Buna ziua, nu sunt căsătorită cu tatăl fetei mele. Aceasta este pe numele tatălui și ca acte pentru ea am doar certificatul englezesc. As dori sa plec cu ea in Romania. Imi trebuie vreo semnătură de la tatăl acesteia sau vreo procura? Sau pot sa părăsesc Anglia cu ea doar cu certificatul englezesc fără a avea nevoie de nimic din partea tatălui?

Alte discuții în legătură

Calatorie Patrisia123 Patrisia123 Buna ziua, nu sunt căsătorită cu tatăl fetei mele. Aceasta este pe numele tatălui și ca acte pentru ea am doar certificatul englezesc. As dori sa plec cu ... (vezi toată discuția)
Plecare cu copil din uk in românia Cdet Cdet Buna ziua, Situația este in felul următor, tatăl copilului, de cetățenie albaneza, este deținut de serviciile de Imigrări pentru a fi deportat. El nu ... (vezi toată discuția)
Casatorie in anglia cu cetatean albanez mariaaab mariaaab buna seara...as dori sa stiu ce acte sunt necesare pentru a ma casatori in anglia cu un cetatean albanez.am inteles ca dupa circa 6 luni ni se da pasaportul ... (vezi toată discuția)