avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Măsură educativă neprivativă de libertate. Pot ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Măsură educativă neprivativă de libertate. Pot face o cerere de încetare? Trebuie să plec la lucru în străinătate

Din 2013 am fost judecat pentru mai multe fapte si am primit la fiecare măsură Educativa neprivativa de libertate de fiecare data mi-am respectat Obligațiile! Anul acest am mai primit o măsură Educativa pe o durata de 6 luni
Acuma vreau sa știu daca pot sa fac o cerere de încetarea măsuri pentru ca trebuie sa plec la lucru in străinătate
Ultima modificare: Duminică, 29 Iulie 2018
Manuela Rășină, administrator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu, nu puteti face cerere de incetare a masurii! Ea trebuie executata. Fiti multumit ca nu ati primit una privativa de libertate, avand mai multe fapte!
Buna ziua
Da măsura trebuie executata
Dar mie mi sa impus obligația de urmare a unui curs de formare profesinonala iar eu din păcate am facut doar 4 clase si din cauza legilor care nu dau voie persoanelor fara 8 clase sa se înscrie la curs eu nu pot sa imi duc la capăt obligația si consilierul de probatiune știe despre problema pentru ca sa ocupat si el de găsirea unui curs pentru mine dar nu a reușit pentru toate cursurile se cere minim 8 clase!
Întrebare este ce pot sa fac mai departe?
Stiu ca exista organizate, la anumite scoli, cursuri speciale pentru cei care vor sa-si completeze studiile, indiferent de varsta pe care o au. Daca nu va puteti interesa personal, intrebati pe ofiterul de probatiune sau la inspectoratul scolar (au cu siguranta o adresa de mail).
Nu cred ca vreti sa Cunoaște-ți alternativa la nerespectarea măsurii educative. Va este total defavorabilă. Închisoarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu știu ce să fac, am nevoie de dumneavoastră - elev implicat în acte de violență George2333 George2333 Bună seara! Acum câteva luni, am lovit pe cineva cu o țeavă, eram la un bar și s au certat niște prietenii cu alți din altă parte și un băiat mi a ... (vezi toată discuția)
Contravenient- efectuare munca in folosul comunitatii didi232 didi232 In aceasta perioada ( stare de urgenta) contravenientul se poate prezenta \"la munca\" pentru executarea activitatii in folosul comunitatii ? OG ... (vezi toată discuția)
Condamnare cu suspendare vasiledela4 vasiledela4 in cazul in care primesc o condamnare cu suspendare cum trebuie sa procedez care sint pasi de urmat daca primesc si munca in folosul comunitatii trebuie sa ... (vezi toată discuția)