avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Moto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Moto

Buna ziua
Am permis de conducere categoria B , pot sa conduc moto pana la 125cc?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:03, 13 Iulie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Categoria B- va permite sa conduceti doar mopede (scutere, motorete, etc) cu motor de maxim 50 cc, cu putere maxim de 4kw si a carui viteza maxima constructiva nu depaseste 45 km/h!
Pentru motociclete cu motorizari de pana la 125 cmc dar cu putere maxima de 11 KW, ieste necesar sa detineti categoria A1.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare redobândire permis buna ziua, as dorii sa anulez permisul ... jianu81 jianu81 Anulare Redobândire permis Buna ziua, As dorii sa anulez permisul deoarece o mașină nu mai este viabilă in situația mea actuala. Si aș dorii sa dau ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , am nevoie de un raspuns urgent. in urma cu cateva ... Alexandra_Ma Alexandra_Ma Buna ziua , am nevoie de un raspuns urgent. In urma cu cateva zile mi a fost deschis dosar penal pentru conducere cu permisul suspendat B . Nu sunt româncă, ... (vezi toată discuția)
Conducerea vehiculelor incadrate in cat. a1 cu permis cat. b for3v3r4u for3v3r4u Buna ziua, Apelez din nou la comunitate pentru a face lumina intr-un caz destul de des intalnit. Este vorba despre conducerea vehiculelor din cat. A1 cu ... (vezi toată discuția)