avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Deschiderea unui chiosc
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Deschiderea unui chiosc

AM PLANURI DE A DESCHIDE UN CHIOSC EXCLUSIV DE VINZARE DE OUA LA PARTERUL UNUI BLOC INTR-UN SPATIU INCHIRIAT. INTREBAREA MEA ESTE: CARE SUNT PASII DE URMAT? MA REFER LA INFIINTAREA UNUI SRL O EXISTA O SOLUTIE MAI RENTABILA. VA MULTUMESC
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Iulie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:54, 14 Iulie 2018
Mergeti mai intai la directia sanitar veterinaa din judetul unde se afla punctul de vanzare si solictati detalii privind conditiile si dotarea pe care sa le indepliniti cand veti solicita autorizarea de la ei,
Va veti infiinta apoi la registrul comertului un srl (si cu punct de lucru la adresa magazinului inchiriat pe baza de contrat de inchiriere) cu activitatea principala pe codul caen 4729 Comert cu amanuntul al altor produse alimentare, in magazine specializate Aceasta clasa include: - vanzarea cu amanuntul de produse lactate si oua - vanzarea cu amanuntul de alte produse alimentare n.c.a.
Dupa aceea inregistrati srl si la finante si apoi cumprati casa de marcat.
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Iulie 2018
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen corect bocai bocai Va rog un raspuns legat de cod caen corect, respectiv codul declarat ca principal este 4711-Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare ... (vezi toată discuția)
Coduri caen produse gen plafar danmarianpopescu danmarianpopescu Ce coduri CAEN trebuiesc puse pentru un magazin gen plafar(ceaiuri, remedii, tincturi,etc.)Din cate am vazut difera de la judet la judet. (vezi toată discuția)
Documente necesare Ionut Ilut Ionut Ilut Ce documente sunt necesare dupa infiinatrea unui magazin de mobila ? (vezi toată discuția)