avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cat timp am cazier?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cat timp am cazier?

Buna ziua, in decembrie 2015 am primit o pedeapsa de 2 ani cu suspendare pentru conducere sub influenta alcoolului, pana in decembrie 2017, moment dupa care mi-am recuperat si acelasi permis de conducere, fara nici un examen. Daca imi scot cazierul acum, imi va aparea fapta pe acesta? Mentionez ca nu am mai avut in rest alte probleme cu legea. Sper sa ma ajute cineva cu un raspuns. Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Iulie 2018
danielpopescu12121991, utilizator
Nu inteleg cum v-ati recuperat permisul fara examen. Daca ati fost condamnat permisul se anuleaza si trebuie sa sustineti examen pentru alt permis.
Cred ca nu stiti exact ce anume a dispus instanta, uitati-va atent la hotarare si reveniti.
Hotararea definitiva a fost de 2 ani cu suspendare pt conducere sub influenta alcoolului, dat in decembrie 2016, dupa ce mi-a expirat, m-am dus cu dovada la politia rutiera iar in cam doua saptamani m-am dus din nou cu hotararea judecatoreasca si mi-am primit inapoi permisul. Pe langa asta, va rog frumos daca puteti sa-mi spuneti cat timp am cazier daca ma duc sa mi-l scot. Multumesc mult
Cred ca la dvs e vorba de amanarea aplicarii pedepsei.
puteti sa imi spuneti ce implica acest lucru?
Postati nr. de dosar sau dispozitivul hotararii sa vad exact daca despre asta este vorba,

Alte discuții în legătură

Recuperare permis după pronunțarea sentinței: care este procedura? Radonic Radonic Am dosar penal pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice cu o alcolemie de 1.5 g/l la prima proba si 1.4 g/l la a doua proba din August 2017. Dosarul ... (vezi toată discuția)
Amarea aplicarii pedepsei Luckass11 Luckass11 Buna ziua numele meu este Patrascu Lucian ,am avut un proces pt conducere sub influenta alcoolului din care am primit 1 an de inchisoare cu amanarea aplicarii ... (vezi toată discuția)
Cazier judiciar- amanarea executarii pedepsei branea branea am fost condamnat in 2015 aprilie la 8 luni cu suspendare si 2 ani de probatiune pt alcool la volan. mi s-a dat ,,suspendarea aplicarii pedepsei”, iar dupa 3 ... (vezi toată discuția)