avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bani in plus pe card
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bani in plus pe card

Buna ziua.in data de 10.07.2018 in ziua cand intra alocatia pe card am gasit o sumă mai mare decât alocatia. La specificație era scris Agenția județeană ptr plăți insp.sociale. stie cineva ce pot face in cazul asta si dc am atatia bani in cont?precizez ca in cursul acestui an am mai pierdut câteva luni banii de alocatie deoarece nu eram acasa si asta e prima luna de cand am alocatia pe card , până acum avand.o la posta.
Cel mai recent răspuns: Geo georgy , utilizator 08:53, 16 Iulie 2018
Ar trebui sa luati legatura cu Agentia judeteana de plati. Posibil sa fie vorba de restantele neincasate de dvs. cand nu ati fost gasit acasa.
Poate sa imi restituie sumele fără să fac personal vreo cerere scrisa?
Posibil, vazand ca ati deschis cont la banca pentru a primi pensia. Intrebati la CJP.
Este vorba despre Agenția județeană pentru Plati si Inspectie Sociala, nicidecum de Casa Judeteana de Pensii.

Cand ati depus dosarul pentru alocatie si care este data de nastere a copilului ?
Ultima modificare: Duminică, 15 Iulie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Are 14 ani si e eleva

Alte discuții în legătură

Cupon de alocatie Ioan gavril Ioan gavril De unde pot scoate cuponul de alocație a copilului dacă alocația merge într-un cont bancar? (vezi toată discuția)
Buna doresc sa stiu daca pot depune alocatia pe card, daca da ... Astikhall Astikhall buna doresc sa stiu daca pot depune alocatia pe card, daca da ce acte mai sunt necesare? (vezi toată discuția)
Bursa socială pt elevi ContSters502421 ContSters502421 Buna ziua!Am si 3 intrebari:daca nu ma incadrez la bursa pentru un elev in clasa 0,din cauza ca mai am de luat doua luni stimulentul de insertie pt copilul cel ... (vezi toată discuția)