avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... buna doresc sa stiu daca pot depune alocatia pe card, ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

buna doresc sa stiu daca pot depune alocatia pe card, daca da ...

buna doresc sa stiu daca pot depune alocatia pe card, daca da ce acte mai sunt necesare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:16, 5 August 2021
Da, se poate primi alocatia pe card.

Se va depune la AJPIS - Agenţia Judeteana pentru Plăţi şi Inspecţie Socială - o cerere prin care se solicita plata alocatiei in cont.
Se anexeaza:
-fotocopie act de identitate
- extras cu numarul de cont

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie de stat pentru copil roman nascut in strainatate dar care locuieste in prezent in tara sil73 sil73 Am doi copii pe care i-am nascut in strainatate, unul nascut in 2006, iar celalalt in 2011. In anul 2012 m-am intors in tara impreuna cu copii. Pana in ... (vezi toată discuția)
Cupon de alocatie Ioan gavril Ioan gavril De unde pot scoate cuponul de alocație a copilului dacă alocația merge într-un cont bancar? (vezi toată discuția)
Alocatie monalisa123 monalisa123 buna seara.Sunt despartita in fapt de 2 ani,copilul este la mine iar de alocatie beneficiaza tatal deoarece cardul pt alocatie este pe numele lui.ce as putea ... (vezi toată discuția)