avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Sacose ecologice
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Sacose ecologice

Buna ziua,

Reprezint o societate comerciala care se ocupa cu comercializarea de confectii pentru dama. Am dori sa achizitionam sacose biodegradabile personalizate. Ne puteti ajuta cu legislatia referitoare la aceste sacose si taxele aferente. Societatea noastra trebuie sa colecteze, sa declare si sa plateasca acea ecotaxa sau acest lucru revine producatorilor.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: lumi71 , utilizator 11:32, 5 Noiembrie 2009
Ecotaxa se plateste doar pentru sacose care nu sunt biodegradabile, asa zisele sacose de plastic. Nu cred ca e cazul Dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ecotaxa dana4max dana4max Spuneti-mi si mie cine plateste ecotaxa operatorul economic sau comerciantul? Nu inteleg nimic din lege. Totul este interpretabil ca sa aiba motiv sa ne dea ... (vezi toată discuția)
Ecotaxa liah liah Buna ziua, E aproape 1 ian.2009 si am o multime de intrebari. Cum aplicam ecotaxa? La intrarea in firma a pungilor calculam 0,20 lei la toata cantitatea de pe ... (vezi toată discuția)
Pungi plastic la comerciant sandasave sandasave Doresc sa stiu daca s-a reglementat ceva in acest sens. Am citit articole pe diverse site-uri din care a rezultat ca urmeaza sa se plateasca de catre ... (vezi toată discuția)