avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Executare solitary
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Executare solitary

Fragile meu a facut in imprumut " credit cu buletinul " . A platit in timp ( din 2006 pina prin 2010 ) dupa care a Ramas fara loc de munca . . A fost contactat de CRUG dar nu a semnat nici un contract. In tot acest interval a primit doar instiintari de plata de la CRUG . Acum o saptamina la inceputul lui iulie a primit hotarire judecatoreasca de executare silita . Este posibil sa fie amenintat cu vinzarea case I?
Cel mai recent răspuns: Lacramioara Constantin , Practician in insolventa 01:41, 17 Iulie 2018
In functie de valoarea debitului exista si aceasta posibilitate.Sa se prezinte urgent la un av cu actele cu putin noroc exista variante in care sa scape de plata sumelor datorate.
Daca ultima plata a fost făcută în anul 2010, datoria este prescrisa. In termen de 15 zile de la data la care s-au primit notificarea de la executor împreună cu încheierea de încuviințare a executării silite se poate face contestație la executare și se invocă prescripția. Astfel fratele dv. va fi scutit să mai plătească ceva (nu îl mai poate obliga nimeni sa plateasca).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare imprumut neplatit Bogdan2550 Bogdan2550 Buna ziua! Am fost contactat de un operator de la o firma de recuperatori in legatura cu un imprumut la banca neachitat. Imprumutul (facut acum 5-6 ani) a fost ... (vezi toată discuția)
Credit neplatit florin27 florin27 hello Vreau sa va relatez problema mea cat mai amanutit, in decembrie 2005 am luat un credit de consum (cumparat produse electronice de la magazin) cu ... (vezi toată discuția)
Datorie banca rauzan rauzan Va rog frumos , as dori si eu sa aflu: daca acum 6 ani am facut un imprumut bancar cu buletinul de 5000 lei si nu am achitat datoria, exista posibilitatea ca ... (vezi toată discuția)