avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Taxa auto
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Taxa auto

Am depus cerere pt restituirea taxei auto plus chitanta cu care am platit taxa plus actele masinii in decembrie 2017.nu am primit nici un raspuns inca.trebuia sa imi vina ceva decizie acasa?sau trebuie sa merg sa mai depun o cerere la anaf?
Ultima modificare: Luni, 16 Iulie 2018
Nec11, utilizator

Alte discuții în legătură

Raspuns fisc le cererea de restituire a taxei.. lucian_2010 lucian_2010 dupa ce in urma cu o luna am depus o cerere pentru restituirea taxei la Trezorerie,insotita de o copie a chitantei taxei platite,acum am primit un raspuns ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa auto brezel brezel S-a platit taxa auto pt.un Audi A4 IN ANUL 2008, Instraind masina numai detin actele masinii. Am depus cerere la Serv.Public Comunitar Regim Permise de ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto G-Radu90 G-Radu90 Va salut, am si eu nevoie de un sfat. Deci problema sta in felul urmator, eu am cumparat o masina, am dat in judecata pentru recuperarea taxei. Intre timp am ... (vezi toată discuția)