avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Achizitionare imobil avand cartea funciara diferita de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Achizitionare imobil avand cartea funciara diferita de autorizatia de constructie

Buna ziua,

Doresc sa achizitionez un imobil care are trecut in intabulare (si in cadastru) D+P+E+M, iar in autorizatia de constructie doar S+P+E. Se pare ca intabularea nu corespunde cu autorizatia de constructie. Nu stiu pe baza caror acte a fost facuta intabularea in anul 2002. (pentru ca suprafetele si descrierea imobilului nu corespund cu autorizatia de constructie).

Doresc sa stiu daca risc ceva achizitionand acest imobil. Mai precis, doresc sa stiu daca il voi putea vinde/ipoteca in viitor fara probleme.
Constructia dateaza din 1993, iar procesul verbal de receptie a constructiei nu mai exista.

Multumesc pentru raspuns.

Alte discuții în legătură

Mostenire cu probleme andreeava andreeava Am si eu o problema legata de o casa mostenita de sotul meu. De fapt este vorba de casa parintilor lui care au decedat, el fiind unicul copil automat a fost si ... (vezi toată discuția)
Intabulare constructie vetturia vetturia Doresc sa inscriu constructia de pe terenul propietate(intabulat) la oficiul de cadastru si publicitate imobiliara.Am autorizatia de constructie si ... (vezi toată discuția)
Intabulare constructie mariaA60 mariaA60 Buna seara, ma confrunt cu urmatoarea problema: vreau sa depun dosarul la cadastru pentru intabulare constructie casa iar certificatul de edificare eliberat de ... (vezi toată discuția)