avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Radar neinscriptionat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Radar neinscriptionat

Buna ziua. O prietena a primit amenda de radar ieri 16.07.2018. Radarul respectiv era o Dacia Logan neinscriptionat cu insemnele Politiei Romane. Nu a facut nicio mentiune in procesul verbal. Daca il contesta in instanta, se poate anula ? Amenda a fost de 145 de lei in 24h si 2 puncte la permis. Daca tot s-a dat lege in privinta asta, chiar nu se poate respecta? Politia tot ce vrea face ? Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 04:53, 17 Iulie 2018
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Deocamdata nu s-a dat lege, radarele neinscriptionate sunt legale. Se joaca unii prin parlament.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amplasare radare alimog alimog Buna ziua, as dori sa contest un proces verbal pentru o amenda de viteza pentru ca au fost cateva lucruri cred eu neinregula: 1. agentul de politie m-a ... (vezi toată discuția)
Radar neinscriptionat cu viteza ilegala JulianP JulianP Buna ziua, Am fost \'prins\' cu o viteza de 119km/h. in limita de 60km/h, de o masina de politie neinscriptionata (cu radar, fara girofaruri). Dupa ce am ... (vezi toată discuția)
Contraventie depasire viteza mosu1907 mosu1907 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi in contestarea unui proces verbal de contraventie pentru depasirea vitezei. In data de 10.07 ac sunt oprit ... (vezi toată discuția)