avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Infiintare PFA contabil
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Infiintare PFA contabil

Buna ziua! Sunt absolventă de studii economice (Facultatea de contabilitate si informatica de gestiune) si doresc sa-mi înființez PFA pe cod CAEN 6920 ( servicii de contabilitate...), dar nu sunt membru CECCAR. Se poate? Va multumesc!
Ultima modificare: Marți, 17 Iulie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ContSters486608 , utilizator 08:21, 18 Iulie 2018
Buna ziua. Din păcate, pentru acest cod CAEN este necesar să faceți dovada ca sunteți membru CECAR la momentul depunerii cererii de înregistrare. În practică, se depune în dosar o adeverință de la CECAR în acest sens. O zi frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl pentru contabilitate Contabiljunior Contabiljunior Buna ziua, In cazul unui absolvent de studii superioare + master de la academia de studii economice - fac. De contabilitate si informatica de gestiune, este ... (vezi toată discuția)
Firma de contabilitate mihai_diana mihai_diana Buna seara. As dori sa aflu daca se poate infiinta o firma de contabilitate, cod CAEN 6920, fara a avea studii economice si normal fara a fi scris in CECAR ... (vezi toată discuția)
Pfa cod caen 6920 AndreeaEnache AndreeaEnache Buna ziua, Am o nelamurire tinand cont ca am tot citit varii pareri Eu ca si economist , absolventa de studii superioare, avand si un curs de calificare pe ... (vezi toată discuția)