avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... amenda gunoi
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

amenda gunoi

buna ziua .zilele trecute am ajutat un prieten sa-si amenajeze un salon frizerie si in urma amenajari a ramas niste gunoi,el are contract cu firma de salubritate,ieri ma sunat si mia zis ca vin baieti sa ridice gunoiul in 10 minute .nici nu am apucat bine sa scoatem gunoiul si imediat a si aparut politia comunitara in timp ce discutam cu ei a venit si masina de gunoi si in cele din urma mam ales cu amenda .va rog daca poteti sa ma ajutati sa-mi spuneti cum pot face o conteststie (un model cerere tipizat ) unde sal depun cum.multumesc

Alte discuții în legătură

Amenda gunoi MARIAM 599 MARIAM 599 buna ziua .zilele trecute am ajutat un prieten sa-si amenajeze un salon frizerie si in urma amenajari a ramas niste gunoi,el are contract cu firma de ... (vezi toată discuția)
Zgomot sala de evenimente, terasa tzclaudiu tzclaudiu Buna ziua, locuiesc intr-o zona rezidentiala unde de cativa ani s-a deschis o cladire cu sali de evenimente si un hotel. Cladirea respectiva este la cel mult ... (vezi toată discuția)
Femei de serviciu maduta79 maduta79 intr o asociatie cu mai multe scari de bloc , s a gasit o scara care nu mai doreste femei de serviciu , au venit cu un tabel semnat pri care cere eliminarea ... (vezi toată discuția)