avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie CCC si prenatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie CCC si prenatal

Buna,

In momentul de fata lucrez ( de 1 an si 7 luni) la o firma. Salariul brut il am de 1900, iar net iau cca 1500-1550 ( net+bonusuri) + bonuri de 15 lei.

Cum se va calcula indemnizatia si cati bani voi lua in prenatal? Din site-urile citite nu am inteles, sincer, mai ales ca eu am si bonurile si bonusul....

Multumesc,
Eliza

Alte discuții în legătură

Prenatal, postnatal,indemnizatie elizaelena1994 elizaelena1994 Buna. Lucrez de 1 an si 6 luni la o firma. In aprilie am ramas insarcinata, urmand sa nasc in ianuarie. Salariul meu, trecut in cartea de munca, este de 1900 ... (vezi toată discuția)
Prenatal elizaelena1994 elizaelena1994 Buna. In aprilie am ramas insarcinata, urmand sa nasc in ianuarie. Salariul meu, trecut in cartea de munca, este de 1900 lei. In mana , iau cei 1162+bonus, si ... (vezi toată discuția)
Concediu cresterea copilului - calcul indemnizatie ContSters441028 ContSters441028 Buna ziua, am citit toate articolele de pe site si, din pacate, am ramas cu niste nelamuriri. Lucram de 12 ani fara concedii medicale, si eu, si sotul meu. ... (vezi toată discuția)