avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Prenatal, postnatal,indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Prenatal, postnatal,indemnizatie

Buna. Lucrez de 1 an si 6 luni la o firma. In aprilie am ramas insarcinata, urmand sa nasc in ianuarie. Salariul meu, trecut in cartea de munca, este de 1900 lei. In mana , iau cei 1162+bonus, si ajung la 1550 lei, plus bonuri. Cati bani voi lua in prenatal/postnatal, si cati bani dupa ce voi naste si voi lua indemnizatia? Am tot cautat pe net, dar nu m-am lamurit. Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Prenatal elizaelena1994 elizaelena1994 Buna. In aprilie am ramas insarcinata, urmand sa nasc in ianuarie. Salariul meu, trecut in cartea de munca, este de 1900 lei. In mana , iau cei 1162+bonus, si ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie ccc si prenatal elizaelena elizaelena Buna, In momentul de fata lucrez ( de 1 an si 7 luni) la o firma. Salariul brut il am de 1900, iar net iau cca 1500-1550 ( net+bonusuri) + bonuri de 15 ... (vezi toată discuția)
Concediul de maternitate si concediul de crestere copil AndreeaCristina86 AndreeaCristina86 Buna ziua, Am si eu cateva nelamuriri. Stiu ca acel concediu de maternitate de 126 zile, din care obligatoriu minim 42 dupa nastere se plateste cu 85% din ... (vezi toată discuția)