avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație ccc2
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație ccc2

Bună seara! Primul copil face 2 ani pe 25 noiembrie 2018 eu ar trebui sa ma întorc la munca în octombrie. Dar sunt însărcinată și data limita de naștere pentru copilul 2 este 23 noiembrie 2018. Ce ar trebui sa fac sa iau indemnizație și la al 2 Lea copil? Sa ma întorc la munca pentru o luna și apoi sa fac cerere pentru indemnizație sau pot întra în continuare în ccc2? Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Buna ziua! - sarcină în ccc Jipa2017 Jipa2017 Buna ziua!In acest moment eu sunt in concediu crestere copil pana pe data de 1.05.2019.Daca eu voi ramane insarcinata si va trebui sa nasc dupa ce copilul face ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil pentru al doilea copil dutcaandrea dutcaandrea Buna ziua as dori daca se poate raspuns la o intrebare din data de 23 mai 2015 sant in concediu de maternitate pe perioada de 2 ani cu toate formele legale ... (vezi toată discuția)
Indemnizație copil DanaCaplea DanaCaplea Sunt o mămică care este în concediu creștere copil și sunt din nou gravidă cu al doilea bebeluș. As naște în septembrie 2020 cad ar trebuii sa ma ... (vezi toată discuția)