avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Parghii actionare in instanta pentru utilizarea pozei ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Parghii actionare in instanta pentru utilizarea pozei copilului fara acordul parintilor

Buna ziua,

Am o problema cu un site ce a publicat poza copilului pe pagina sa de Facebook fara acordul paritilor.

Informatii: Am fost anuntati de o prietena ca poza copilului este publicata pe pagina de Facebook a site-ului. Sotia a verificat aceasta postare si a contactat administratorul site-ului sa stearga poza.
Administratorul nu a facut acest lucru iar sotia l-a informat ca o sa fie contactat de catre un avocet. Dupa al doilea mesaj poza a fost stearsa.

Dovada: avem printscreen cu postarea de pe pagina de Facebook a site-ului.

Va multumesc pentru raspunsuri.

Alte discuții în legătură

Hartuire minor dragalinamihaela dragalinamihaela Am o fata de 17 ani care e agresata pe facebook cu tot felul de mesaje urate si comentarii la fotografii foarte injositoare si nu stiu cum sa intervin.Eu sunt ... (vezi toată discuția)
Este posibil sa dau in judecata facebook? invodkawetrust invodkawetrust Ce au facut ei exact este sa lase un utilizator sa puna o poza, public, cu o persoana eviscerata de un tren, am dat report la respectiva fotografie iar ... (vezi toată discuția)
Unde si cum chem in judecata persoana care a postat poze cu mine fara acordul meu? ZbarceaCristian ZbarceaCristian Buna seara, un individ anonim a postat pe site-ul lui poze cu mine de pe site-ul meu de socializare (facebo...) cand stau cu cutitul la gatul unui prieten ... (vezi toată discuția)