Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea speta:
am un salariat cu cumul de functii in aceeasi unitate. functia cu jumatate de norma o are de o luna de zile
Acesta are de efectuat concediu de odihna de anul trecut si vrea acum sa le efectueze.
Cum se procedeaza in aceasta situatie?
pleaca in concediu de odihna pentru functia de baza iar pentru jumatatea de norma pot sa il pontez daca vine la serviciu?
In sectorul bugetar : Salariații care indeplinesc prin cumul, pe linga functia de baza, cu o norma întreaga, o alta functie, au dreptul la concediul de odihnă platit numai de la unitatea în care au functia de baza. Unitatea în care salariații cumuleaza le va acorda, la cerere, un concediu fără plata pentru zilele de concediu de odihnă primite de la cealalta unitate.
da am citit si eu HG 250 dar tinand cont de faptul ca nu sunt unitati diferite ci cumulul este in aceeasi unitate se va aplica la fel?
Si inca o nelamurire:
daca salariatul este de acord sa figureze in concediu de odihna la functia de baza si sa vina la serviciu cele 4 ore la functia prin cumul este posibil si legal?
Mentionez ca acesta are zile de co neefectuate din anul 2017 si doreste sa le i-a dar nu pleaca din localitate si ar vrea sa vina cele 4 ore. Nu stiu cum sa procedez daca este legal sa-l pontez pe o functie iar pe alta sa-l trec in co.
Va rog sa ma indrumati. Multumesc