avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... plata concediului de odihna pentru cumul de functii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

plata concediului de odihna pentru cumul de functii

AM doua contracte de munca la aceeasi unitate bugetara, unul cu norma intreaga si altul cu jumatate de norma. Am primit plata concediului de odihna doar pentru norma intreaga si la jumatatea de norma am fost trecuta de angajator in concediu fara plata . Este corect?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:54, 19 Iulie 2018
Este corect...

In sectorul bugetar : Salariații care indeplinesc prin cumul, pe linga functia de baza, cu o norma întreaga, o alta functie, au dreptul la concediul de odihnă platit numai de la unitatea în care au functia de baza. Unitatea în care salariații cumuleaza le va acorda, la cerere, un concediu fără plata pentru zilele de concediu de odihnă primite de la cealalta unitate.
Ultima modificare: Joi, 19 Iulie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu platit? AlexOvi44 AlexOvi44 Buna ziua,La al doilea servici cu jumătate de norma la stat este platit concediul? (vezi toată discuția)
Concediu de odihna la cumul mic57 mic57 Am un CIM cu jumatate de norma, in cumul. Angajatorul nu vrea sa-mi acorde concediu de odihna platit pe motiv ca acesta se acorda numai la functia de baza. ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna sofronieroxana sofronieroxana Buna ziua asi dori o lamurire in cazul acordarii concediului de odihna pentru angajat cu cumul de functii in aceesi unitate si in alta unitate. La functia unde ... (vezi toată discuția)