Buna ziua!
Locuiesc intr-un mic oras din Romania unde primarului i se pare ok sa stropeasca cu otravuri sub geamurile oamenilor ..Sunt de acord ca e nevoie de dezinsectie uneori dar nu oricum.Fostul primar folosea insecticide cu toxicitate redusa asta nu interesat..Seara de seara la 2-3 cand se stropeste mi se face rau si ma trezesc bolnav a doua zi..Mamei mele la fel ii este rau(ameteala,hipertensiune).Cand se pune accent pe sanatate, cand fac atat efort sa fiu sanatos nu pot accepta ca niste incompetenti sa imi faca rau.Daca a face rau unei persoane se pedepeste legal a il otravi seara de seara este legal?Am trimis doua emailuri primariei si unul presei locale si nu am primit nici un raspuns..As vrea sa stiu carei autoritate as putea sa ii fac cunoscuta situatia? Nu cred ca poti face orice vrei ca asa ma apuc si eu de imprastit otravuri sub geamul primariei..Nu suntem in vestul salbatic.Nu le poate baga mintile in cap nimeni? Cum am spus nu sunt impotriva dezinsectiei dar facuta responsabil nu de ghita care stropeste cu ce vrea el in orice concetratie...
Va multumesc!
Puteti sesiza Directia judeteana de sanatate publica si Directia judeteana sanitar-veterinara in scris, cu nr. de inregistrare/ data. Sesizarile se pot trimite prin posta cu confirmare de primire.
Daca la e.mail-urile trimise primariei ati primit confirmare de la adresant si nu ati primit raspuns in 30 de zile puteti deschide actiune in instanta de contencios administrativ impotriva primariei in baza Legii nr. 554/ 2004. Presa nu are obligatia legala sa va raspunda la sesizari.