avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... renuntare la urmarire penala, art.318 - cazier judiciar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

renuntare la urmarire penala, art.318 - cazier judiciar

Ora estimata: 08:30
Complet: C6 fond
Tip solutie: Soluţionare
Solutia pe scurt: Admite cererea formulată de Parchetul de pe lângă ÎCCJ-DIICOT-BT Ialomiţa. În baza art.318 alin.(15) Cod procedură penală confirmă Ordonanţa din 10.04.2018 a Parchetului de pe lângă ÎCCJ-DIICOT-BT Ialomiţa dată în dosarul nr.39D/P/2017 şi constată legalitatea şi temeinicia soluţiei prin care s-a dispus renunţarea la urmărirea penală faţă de suspectul X (date) şi prezumtivii făptuitori X si Y pentru săvârşirea infracţiunii prev. de art 16 alin 1 din Legea 194/2011. În baza art.275 alin.3 Cod procedură penală cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Definitivă. Pronunţată în camera de consiliu azi, 16.05.2018.
Document: Încheiere finală (dezinvestire) 16.05.2018

intrebare: fapta va aparea in cazier?
Cel mai recent răspuns: necunoscut721 , utilizator 22:08, 19 Iulie 2018
doar condamnarile definitive apar in cazier
Sa inteleg ca nu e definitiva? Ma pot astepta la ceva?

Andrei Stefan Placinta a scris:

doar condamnarile definitive apar in cazier

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instanta : confirmare renuntare urmarire penala costyreal costyreal Buna ziua, as dori un sfat , sunt chemat in instanta impreuna cu alti 2 prieteni sub acuzatia de lovire sau alte violente, procurorul a solutionat si noi fiind ... (vezi toată discuția)
Buna seara anul trecut am condus o mașina fără sa am permis ... Anto Elvis Anto Elvis Buna seara anul trecut am condus o mașina fără sa am permis , m-au oprit poliția și mi-au făcut dosar , am avut proces și nu m-am prezentat din cauza ca ... (vezi toată discuția)
Confirmare renunţare urmărire penală (art. 318 alin. 12 ncpp) manixmanix manixmanix Am avut un dosar deschis in care am fost scos ca faptuitor. Am platit cheltuiel de judecata, si la 2 zile am primit o citatie in care eram chemat la ... (vezi toată discuția)