avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Asigurare sanatate persoana temporar fara venit
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Asigurare sanatate persoana temporar fara venit

Fiica mea a demisionat de la locul de munca intrucat doreste sa isi caute loc de munca in Germania, deci momentan nu are calitatea de asigurat. Ar dori sa aplice pentru card de sanatate european pentru 6 luni si sa plateasca costurile aferente. Cum trebuie sa procedeze si care este cota minima care trebuie platita?

Alte discuții în legătură

Cardul de sanatate european jhonyboxing jhonyboxing Buna ziua! Am deschis acest nou subiect in speranta ca mi se va raspunde la intrebarile mele.-In primul rand,mi se pare normal sa explic prima data ... (vezi toată discuția)
Cardul european de sanatate viochi viochi Fiica mea a beneficiat de card european de sanatate pentru 6 luni, pentru studii in strainatate, care a expirat in data de 13.01.2016. Aceasta fiind studenta ... (vezi toată discuția)
Card european de sanatate smn smn Buna ziua, Va rog sa imi explicati si mie cum poate obtine fiica mea card european de sanatate, mentionez urmatoarele: - a fost salariata de la 20 octombrie ... (vezi toată discuția)