avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Comunicare hotărâre
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Comunicare hotărâre

O Hotărâre judecătorească pronunțată de tribunal în primă instanță la data de 28 martie 2018 încă nu mi-a fost comunicată și au trecut aproape 4 luni. Nu știu dacă instituției pârâte a fost sau nu comunicată. Eu fiind reclamantă în dosar și Hotărârea dată de tribunal îmi este favorabilă, aș vrea să știu ce demersuri pot să fac în continuare ca să pot valorifica drepturile obținute și cum aș putea afla dacă instituției a fost sau nu comunicat această hotărâre?
Cel mai recent răspuns: Maria Petcu , Avocat 14:14, 20 Iulie 2018
se contacteaza arhiva tribunalului-telefonic sau personal-si intrebati daca hotararea respectiva este redactata si comunicata si la ce adresa.In functie de raspuns,actionati in consecinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instanta s-a pronuntat, cum obþin decizia completa a acesteia? iulian1958 iulian1958 Pe portalul ministerului de justitie am aflat ca Instanta s-a pronuntat (favorabil) intr-un dosar in care sunt parte. Pe acest portal decizia Instantei este ... (vezi toată discuția)
Cand se face apel sau recurs la o hotarare judecatoreasca? carmenbn carmenbn Sotul meu este parte intr-un proces,care s-a incheiat in aprilie. Pe site apare asa:\\"Solutia pe scurt: Respinge cererea principală, ca neintemeiata. ... (vezi toată discuția)
Proces finalizat fără sa fiu informat felea808 felea808 Bună ziua! După cum am scris în titlu, am făcut parte dintr-un dosar ce s-a finalizat în luna a 07.2018 și pana în prezent nu am primit nici o ... (vezi toată discuția)