avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensia privata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensia privata

daca sotia are pensie de handicap gradul 2 nerevizuibil si pensie pe caz de boala si nu a mai cotizat din 2015 avind la pensia privata o suma de 2800 lei poate retrage bani respectivi am fost si am intrebat pe la banca care are pensia si ba nu ne poate da relati ba ne trimite dupa niste acte care nu sunt cum ar fi decizie administrativa nu avem de unde sa o luam va rog un raspuns si ce acte ar trebui sa avem exact pentru a retrage bani multumesc
Ultima modificare: Duminică, 22 Iulie 2018
mariann2001us, utilizator
Cel mai recent răspuns: elenazan , utilizator 08:01, 23 Iulie 2018
Nu trebuie sa va adresati bancilor, bancile nu au legatura cu pensia privata, sotia se va adresa direct fondului de pensii la care a cotizat cu documente doveditoare privind situatia sa medicala, respectiv decizia de acordare a pensiei de invaliditate si decizia medicala privind capacitatea de munca cu mentiunea "nerevizuibil prin afectiune" sau "nerevizuibil".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionar de invaliditate gradul 3; nerevizuibil dani3445 dani3445 Buna,am si eu o intrebare ,va rog,sint pensionar pe caz de boala de 14 ani ,Am 40 de ani,Avind in vedere ca boala pe care o am e netratabila,nu pot sa ma ... (vezi toată discuția)
Actualizare decizie medicala asupra capacitatii de munca Mircea Cristian Mircea Cristian Urmare a unei operatii de adenocarcinom la colon,in mai 2012,am fost pensionat de boala cu gradul 2 de invaliditate.Acest statut a fost valabil mai intii ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate magda guran magda guran As vrea sa stiu daca o persoana diagnosticata cu DEPRESIE BIPOLARA CU SINDROM MANIACAL are dreptul la pensia de invaliditate, care este documentatia necesara ... (vezi toată discuția)