avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Ajutoarele pentru încălzire
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Ajutoarele pentru încălzire

Bunica mea (85 ani, handicap usor) a vandut in 2012 un teren a pus banii la banca , iar in 2014 a achitat complet o garsoniera cumparata in rate in 1992.Din 2012 pana acum a beneficiat de ajutorul de incalzire (pensia ei este in acest moment vreo 900 de lei), numai ca recent a primit de la Primarie o somatie de plata a unor sume incasate necuvenit deoarece intre 2012 si 2014 a avut un cont bancar mai mare de 3000 de lei.Din cate inteleg acesti bani ii vor fi retinuti din pensie,nu cunosc legea referitoare la acest ajutor de incalzire , dar as vrea sa ma asigur ca somatia este intemeiata si ca e de prisos sa inainteze o contestatie.Multumesc!

Alte discuții în legătură

Incasari necuvenite in timpul pensiei anticipate MarcuCelcuArcu MarcuCelcuArcu Buna seara. Am postat aceasta problema in iulie, anul curent: \\"In 2012, mama a fost pensionata anticipat, primind decizia de pensionare cu suma de bani pe ... (vezi toată discuția)
Retragere drepturi ajutor de incalzire miara miara Buna ziua! va rog frumos sa ma ajutati cu niste raspunsuri in urmatoarea situatie. Am beneficiat de ajutor de incalzire pentru sezonul 2013-2014. Astazi am ... (vezi toată discuția)
Probleme cu dividende si venituri din dobanzi pentru subventie caldura Alin_122 Alin_122 Buna ziua, Am o mare problema si am nevoie de ajutorul vostru. Bunica mea \\"pensionara cu o pensie de ~450RON\\" si cu fratele meu \\"Student\\", au ... (vezi toată discuția)