avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Restituire taxa auto, societate radiata
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Restituire taxa auto, societate radiata

Buna ziua, o societate comercială și-a câștigat dreptul de restituire a taxei de poluare conf Sentinței 655/2015 emisă de Trib Bacau, a fost restituita transă I si II, in 2015, respectiv 2016, urmând ca diferența sa fie restituita in 2018.Mentionez faptul ca societarea comercială a fost radiată pe 15 ian 2018 si mașina nu se :mai afla in patrimoniul societății din 2016 , fiind înstrăinată . Întrebarea este daca administratorul societății radiate recuperează pe CNP -ul său diferența de taxa auto . Va mulțumesc foarte mult , astept răspunsul d-voastră cu mult interes !

Alte discuții în legătură

Restituire taxa auto , societate radiata Anca tintaru Anca tintaru Buna ziua , o societate comercială și-a câștigat dreptul de recuperare a taxei de poluare onf Sentinței 655/2015 emisă de Trib Bacau, a fost restituita ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa auto 2008 cristiancos cristiancos Bună ziua!!în 04.2008 mi am înmatriculat autoturismul adus de afară la care am plătit taxă de poluare 9389ron.În 2012 am dat în judecată prin ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa auto castigata in instanta DARIUS86 DARIUS86 Buna ziua Ma scuzati ca va deranjez As dori sa intreb daca stie cineva , in mod concret, daca procedura de restituire a taxei auto de poluare castigate in ... (vezi toată discuția)