avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1020 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Restituire taxa auto , societate radiata
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Restituire taxa auto , societate radiata

Buna ziua , o societate comercială și-a câștigat dreptul de recuperare a taxei de poluare onf Sentinței 655/2015 emisă de Trib Bacau, a fost restituita transă I si II, in 2015, respectiv 2016, urmând ca diferența sa fie restituita in 2018.Mentionez faptul ca SOcietarea comercială a fost radiată pe 15 ian 2018 si mașina nu se :mai afla in patrimoniul societății din 2016 , fiind înstrăinată . Întrebarea este daca administratorul societății radiate recuperează pe CNP -ul său diferența de taxa auto . Va mulțumesc foarte mult , astept răspunsul d-voastră cu mult interes !

Alte discuții în legătură

Restituire taxa auto, societate radiata Anca tintaru Anca tintaru Buna ziua, o societate comercială și-a câștigat dreptul de restituire a taxei de poluare conf Sentinței 655/2015 emisă de Trib Bacau, a fost restituita ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa auto castigata in instanta DARIUS86 DARIUS86 Buna ziua Ma scuzati ca va deranjez As dori sa intreb daca stie cineva , in mod concret, daca procedura de restituire a taxei auto de poluare castigate in ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa auto 2010? StillS StillS Buna ziua,am si eu o nelamurire si as dori cateva sfaturi din partea celor care se pricep mai bine la chestiuni din astea.Am cumparat recent o masina pe care ... (vezi toată discuția)