avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contravenient plecat din localitate pentru 2 sapt la ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contravenient plecat din localitate pentru 2 sapt la data primirii avizului de ridicare a procesului verba de contraventie

Procedura de comunicare a procesului verbal de contraventie prin posta cu aviz este indeplinita daca eu nu m am dus la posta sa ridic plicul deoarece ma aflam in c0ncediu in afara localitatii și nu am putut verifica cutia postala?
Ultima modificare: Luni, 23 Iulie 2018
Amedeea2005, utilizator

Alte discuții în legătură

Procedura de afisare amenda la domiciliu prettydaniola prettydaniola Cf art 27 OG 2/2001: amenzile se afiseaza la domiciliul contravenientului. Prin aceasta eu inteleg lipirea pe ușă. Cu toate acestea, eu am gasit p.v de ... (vezi toată discuția)
Proces-verbal de amenda pus in cutia postala prettydaniola prettydaniola Poate fi nerespectarea procedurii de comunicare a unui p.v de amenda motiv de anulare in instanta? Am primit o amendă de la poliția locală sector 2 care a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am gasit afisat un pv pe numele meu cu amenda de 9 ... Ancasorana Ancasorana Buna ziua. Am gasit afisat un PV pe numele meu cu amenda de 9 puncte pentru necomunicare persoana care a condus autoturismul. Ideea e ca eu n am primit nicio ... (vezi toată discuția)