avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Calcul cas in luna iulie 2018
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Calcul cas in luna iulie 2018

Cum se calculeaza CAS- ul pentru o persoana care are primele doua zile lucratoare concediu medical in continuare cu initialul in iunie 2018 si mai are apoi doua concedii medicale initiale de cate 5 zile lucratoare unul de ingrijire copil bolnav si altul de boala obisnuita?
MULTUMESC ANTICIPAT
Ultima modificare: Marți, 24 Iulie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

De la 1 octombrie 2018 se mentine plafonarea cas pentru concediul de maternitate? stelutaradu2018 stelutaradu2018 Ce se intampla de la 1 octombrie 2018 cu valoarea CAS in cazul concediului de maternitate? Se aplica procentul de 25%? :( (vezi toată discuția)
Termen depunere contestatie karlasofia karlasofia buna ziua am facut o adresa catre banca la care am atasat dovada ca venitul pentru luna octombrie provine din 3 concedii medicale, 2 pe cod 01-boala ... (vezi toată discuția)
Concedu medical ingrijire copil bolnav laurafekker laurafekker Am o persoana revenita in iunie din concediu ingrijire copil, iar in noiembrie a venit cu concediu medical ingrijire copil bolnav...Baza de calcul sunt lunile, ... (vezi toată discuția)