avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... termen depunere contestatie
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

termen depunere contestatie

buna ziua
am facut o adresa catre banca la care am atasat dovada ca venitul pentru luna octombrie provine din 3 concedii medicale, 2 pe cod 01-boala obisnuita cod diagnostic 503 (ingrijiri acordate mamei pentru alte afectiuni legate in principal de sarcina) si 1 concediu pe cod 09 -ingrijire copil bolnav si am solicitat informatii daca se vor mai face retineri din acest venit (exista 2 popriri pe cont, una din 2017 si una din 2018)
Banca nu a raspuns pana in momentul actual, insa intre timp s-a virat venitul pe luna octombrie si s-au facut retineri in continuare. am sunat la banca si mi s-a spus ca "fiind concediu medical pe boala obisnuita" nu intra sub incidenta art. 729 din c.p.civil
intrebarea este:
1. de cand curg cele 15 zile pentru depunere contestatie in instanta, de la data de cand s-a virat venitul respectiv pe card si am observat ca s-a facut in continuare retinerea sau de cand voi primi raspunsul de la banca.
2. sunt 15 zile calendaristice sau lucratoare
3. exista vreo sansa de castig in instanta?

multumesc.
Ultima modificare: Joi, 8 Noiembrie 2018
karlasofia, utilizator

Alte discuții în legătură

Refuz banca stopare poprire concediu medical si concediu maternitate karlasofia karlasofia Buna ziua. De cateva luni din venitul salarial se retine 1/2 reprezentand popriri pentru impozit neachitat de pe urma unei interpinderi individuale si credit ... (vezi toată discuția)
Cod diagnostic și cod indemnizatie concediu medical vulpys vulpys Bună seara. Am.o nelămurire. Este a doua oară când mi se întâmpla și e neplăcut sa fiu purtata pe drumuri. Mi s a refuzat concediu medical din ... (vezi toată discuția)
Certificate medicale - calcul zile concediu medical Vilcu Gina Vilcu Gina Buna ziua.In art.37(1) din Ordinul 60/2006 apare sintagma\\"afectiuni diferite\\",astfel:\\"In situatia in care unui asigurat i se acorda in aceeasi luna doua ... (vezi toată discuția)