avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Refuz inmanare proces verbal de catre politia rutiera
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Refuz inmanare proces verbal de catre politia rutiera

buna ziua,

In urma cu 2 saptamani am fost implicat intr-un accident auto fara victime. Pentru ca nu m-am inteles cu soferul implicat in accident, am mers la biroul tamponari auto din cadrul politiei rutiere. Aici am primit castig de cauza, mi s-a inmanat o "Autorizatie de Reparatii", soferului implicat i s-a ridicat permisul 3 luni. Totul ok pana aici.

Ajung la asigurator, acesta cere procesul verbal, ma intorc la politie. Politia imi spune ca nu imi poate da copie dupa procesul verbal datorita noii legislatii pentru protectia datelor. Asiguratorul trebuie sa faca o cerere pentru predarea directa catre acesta.

Asiguratorul a facut cerere, si s-a raspuns ca dureaza pana la 30 de zile un raspuns din partea politiei. Noaptea mintii.

Este legat refuzul de eliberare al procesului verbal direct mie? Ce parere aveti?
Cel mai recent răspuns: anaelfie , utilizator 11:28, 20 Mai 2020
~ Conținut șters la cerere ~
cum s-a rezolvat intr-un final? intreb pentru ca si eu sunt in aceeasi situatie, multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier, declaratie dictata de politist SMarius2016 SMarius2016 Buna ziua, am urmatoarele nedumeriri: astazi am fost cautat de politia rutiera, pentru un eveniment rutier care a avut loc in urma cu o zi, fara ca eu sa fi ... (vezi toată discuția)
Vinovatul accidentului auto refuza sa-mi prezinte o copie rca jjwar jjwar Buna Ziua, Am fost implicat intr-un accident rutier cu daune materiale fara victime impreuna cu alti 2 soferi. Politia a constatat accidentul si a gasit ... (vezi toată discuția)
Asigurari auto iulian manguta iulian manguta Buna ziua! Am o problema pe care numai specialșistii o pot descurca! Acum aproximativ 30 de zile am fost implicat intr-un accident rutier cu victime, pe ... (vezi toată discuția)