avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Actele masinii retinute de politist
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Actele masinii retinute de politist

Masina mea a fost luata de ls mecanic si s-a facut accident fara victime .Eu nu sunt vinovat am dat declaratie politie dar politistul nu imi da actele masinii si nu imi da voie sa folosesc masina.Are acest drept de a imi retine actele masinii in original cand ar putea sa faca copii msi ales ca nu sunt vinovat de accident?
Cel mai recent răspuns: Calin Daniela , utilizator 08:56, 3 August 2018
Daca vehiculul a fost implicat intr-un eveniment rutier,este temeinic ca pana la finalizarea cercetarilor autoritatile sa detina documentele originale ale vehiculului
Adica eu 2 ani de zile sa stau fara masina nevinovata fiind? Nu e corect
Ultima modificare: Miercuri, 25 Iulie 2018
Calin Daniela, utilizator
Aveti dreptul sa va instituiti cu pretentii impotriva vinovatului
Nu inteleg, doresc un raspuns detaliat Va multunesc.
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Prejudiciatul are itp expirat, poate sa faca reparatiile pe rca vinovatului herion herion Buna ziua, Acu cateva zile am fost lovit destul de rau. Domnisoara vinovata are RCA. Din pacate am descoperit ca am uitat sa-mi fac ITP-ul. Firma de ... (vezi toată discuția)
Accident provocat din vina altuia. Pr0 Pr0 Buna seara, Intr-o zi ma deplasam cu masina personala pe un drum cu prioritate si trecand printr-o intersectie dirijata, de la dreapta ( avea cedeaza ... (vezi toată discuția)
Provocare accident rutier stoica_b stoica_b Un conducator auto se afla in depasirea unui vehicul, cand auto care depasea a ajuns paralel cu vehiculul depasit, cel care era depasit nu s-a asigurat la ... (vezi toată discuția)