avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Minora externare spital
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Minora externare spital

Buna ziua,
Se poate externa minora fara mama din spital?
Am fost internată câteva zile in spital cu diaree eu și fica mea de 4 anișori.
Medicii după 3zile externează pacienții, dar eu inca nu am fost bine, și am rugat-o pe doamna doctor ca să nu o externeze pe fetița mea vineri dimineață, fiind și ea cu un scaun foarte moale încă spre diaree și eu fffoarte slăbită încă, după deshidratare, sa o lese până luni și pe ea, și așa e weekend, și motivandu-i și că om de la om, că fata trăiește doar cu mine...
Mi-a răspuns că pe ea nu o interesează, sa steie fetița atunci cu tatăl său cu bunica până ce eu mă fac bine, sau cred că spitalul ehotel?
Menționez faptul că și acum după câteva zile fetița tot are diaree, și nu a avut un scaun normal.
Întrebarea mea ar fi : se poate externa minora fara însoțitor?!, daca fata era încredințată mie de tribunal?

Alte discuții în legătură

Externare minoră internată împreună cu mama nyuszlinda nyuszlinda Buna ziua, Se poate externa minora fara mama din spital? Am fost internată câteva zile in spital cu diaree eu și fica mea de 4 anișori. Medicii ... (vezi toată discuția)
Malpraxis maruus21 maruus21 Buna ziua! Acum aproximativ 6 saptamani tatal meu s-a internat pentru o saptamana (de luni pana luni_ la Institului de Reumatologie Ioan Stoia Bucuresti ... (vezi toată discuția)
Caz de malpraxis? Rsuciu Rsuciu Buna ziua. Cu aproape 8 ani in urma am nascut o fetita la o clinica privata din Brasov. Sarcina a fost urmarita permanent, pe toata durata sarcinii de catre ... (vezi toată discuția)