avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cum se considera dobandirea invaliditatii la studenti ?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cum se considera dobandirea invaliditatii la studenti ?

M-am imbolnavit in 1997 de stare atipica, am fost internat 56 zile la Spitalul Alexandru Obregia, am repetat anul medical, am fost tratat dupa aceea la Spitalul Studentesc, fara sa cer decizie de invaliditate pe perioada studiilor,la 24 de ani. Daca nu am decizie de invaliditate pana la 26 de ani, decizia de invaliditate cu pensie de invaliditate obtinand-o la 40 de ani, ma incadrez juridic pentru pensie de urmas dupa tata avand in vedere ca boala s-a declansat in timpul facultatii iar diagnosticul actual este de schizofrenie paranoida, fiind sub tratament si suparaveghere medicala pana in prezent la varsta de 45 de ani ?

Alte discuții în legătură

Diagnostic psihiatric - se mai poate obtine permis auto? viosebi viosebi Buna ziua, Am un prieten care in anii trecuti precum si vara asta a suferit multiple internari la Obregia, diagnostic final Schizofrenie Paranoida. Exista ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate brdcristea brdcristea Buna ziua Baiatul mea in varsta de 40 ani a fost diagnosticata cu schizofrenie paranoida in 2006..... A avut o perioada cand a mai lucrat . Vechime ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas pentru invaliditate Claudiu102 Claudiu102 Buna ziua, Va adresez aceasta intrebare intrucat as fi interesat sa stiu daca ma pot califica pentru a primi pensie de urmas. Eu m-am imbolnavit de ... (vezi toată discuția)