avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Constituire parte civila in procesul penal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Constituire parte civila in procesul penal

Am fost gestionar. Daca alcoolul nu a fost inregistrat in evidentile contabile ca produs accizabil - in ce temei legal se pot constitui parte civila intr-un proces penal. Ce institut ar trebui sa anunt despre faptul ca acea institutie nu a platit accize pe alcoolul pe care il detine ???
Ultima modificare: Duminică, 29 Iulie 2018
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 06:31, 26 Iulie 2018
alcoolul alimentar e accizabil, cel industrial si cel sanitar, nu. dar asta stiti deja
ca gestionar, trebuie sa inregistrati marfurile din depozit potrivit reglementarilor. neinregistrarea produselor accizabile e o forma de evaziune fiscala, la care se pot adauga si altele.
gestionarul nu are treaba cu plata accizelor.
puteti negocia si un denunt, dar depinde cat a trecut de la faptele comise
Ultima modificare: Miercuri, 25 Iulie 2018
adriandimitriu, utilizator
Peste 6 luni...si denuntul la ce institutie a statului trebuie sa fac ??? Va multumesc !!!
Ultima modificare: Joi, 26 Iulie 2018
trandafir2, moderator
consultati un avocat , e cel mai bine. aratati si ce dovezi aveti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie intracomunitara bauturi alcoolice si cafea prajita viniqum viniqum Buna ziua , Florin Chiriac este numele meu , iar compania pe car eo reprezint vrea sa achizitioneze spre vanzare bauturi alcoolice( vin linistit , bere) ... (vezi toată discuția)
Control vama mona_genes mona_genes Buna ziua ! In ultima perioada am parte la un depozit de baut. alcool. de controale de la vama. Verifica stocul de marfa din calculator cu cel din depozit. ... (vezi toată discuția)
Marcare bauturi alcoolice wex wex Potrivit prevederilor Sectiunii a 8-a din Codul fiscal : Art. 202. - (1) .........marcarea se aplică următoarelor produse accizabile: a) produse ... (vezi toată discuția)