avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Devizul general la cererea unei autorizatie de ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Devizul general la cererea unei autorizatie de constructie.

Devizul general al proiectantului in vederea emiterii unei autorizatii de constructie este facut in lei si euro. De la primarie mi se solicita sa merg iar la proiectant sa-l refaca NUMAI in lei sub pretextul ca asa este in legislatia valabila la data de 26.07.2018. Va rog frumos sa ma ajutati cu aceasta clarificare. Trebuie obligatoriu numai in LEI sau este un abuz din partea functionarului primariei.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:26, 26 Iulie 2018
In Romania, leul este moneda in care se fac toate demersurile la institutiile statului in special, nefiind adoptata in prezent, moneda euro in tara noastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redactare plangere Mica83 Mica83 Povestea este foarte complicata, dar incerc sa o explic pe scurt. Vecinul de langa noi si-a facut la mansarda un dormitor, cu acea constructie s-a extins ... (vezi toată discuția)
Cumparare proprietate fara autorizatie demolare / constructie dcgdcgdcg dcgdcgdcg Doresc sa cumpar o proprietate (casa la curte) dar intimpin niste probleme. Actualul proprietar a cumparat in anul 2000 casa si terenul (sector 3). Tot in ... (vezi toată discuția)
Problema autorizatie constructie BiancaBarac BiancaBarac Buna ziua, Am o problema legata de primirea Autorizatie de Constructie. Am cumparat un teren in Timisoara, am depus dosarul la primarie anul trecut in ... (vezi toată discuția)