avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1042 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Invitatie cetatean strain
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Invitatie cetatean strain

Buna seara. Am fost cu acte pentru invitatie cetatean strain, toate actele au fost in regula mai putin contractul meu de chirie. Nu am stampila pe el si din cate am citit nu se mai da. Cum fac in cazul acesta?

Inca un lucru, nu gasesc nicaieri online, la banca si nici la posta cum pot plati taxa De 1 leu pentru formular tip.. avand in vedere ca s-au schimbat informatii pentru plata taxelor catre bugetul de stat.. orice ajutor e bine venit. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Pentru invitatii straini algeria miclausani miclausani Buna seara! Care este contul bugetului de stat unde trebuie sa platim 1 leu contravaloare formular la trezorerie pentru invitatii strain? Putem plati si online? (vezi toată discuția)
Obtinere viza de scurta sedere pentru cetatean irakian keana keana Ma puteti ajuta cu un raspuns concret referitor la actele necesare si conditiile care trebuie indeplinite pentru ca un cetatean irakian sa obtina viza de ... (vezi toată discuția)
Invitatie pt cetatean strain in rom cojocaru  diana cojocaru diana exista un document oficial ( invitatie pt un cetatean strain ) in rom ? sau un Model de invitatie dupa care ma pot inspira .Am o fetita care nu e inca cetatean ... (vezi toată discuția)