avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Pentru invitatii straini Algeria
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Pentru invitatii straini Algeria

Buna seara! Care este contul bugetului de stat unde trebuie sa platim 1 leu contravaloare formular la trezorerie pentru invitatii strain? Putem plati si online?
Ultima modificare: Marți, 16 Ianuarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 20:23, 17 Ianuarie 2018
Sigur cei de la trezorerie stiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chemare cetatean strain din non ue Egnar Egnar Buna ziua sant cetatean strain am aplicat pentru azil si am luat azilul ,o am pe sora din partea mamei in Siria si as dorii sa stiu daca ii pot face chemare ... (vezi toată discuția)
Invitatie cetatean strain AlinaVMA AlinaVMA Buna seara. Am fost cu acte pentru invitatie cetatean strain, toate actele au fost in regula mai putin contractul meu de chirie. Nu am stampila pe el si din ... (vezi toată discuția)
Invitatie pt un cetatean marocan delphyna delphyna Buna , am intrebat la Centrul pt imigrari despre ce si cum trebuie sa fac daca vreau ca prietenul meu, cetatean marocan, sa poata veni in tara si mi s-a spus ... (vezi toată discuția)